Tags

,

La inceputul de drum orice afacere are nevoie de promovare, iar daca doriti sa tineti cont de cele mai noi studii dedicate acestui mediu, acesta releva ca 84% din populatie sunt pro panourilor stradale si a publicitatii derulate in mediul outdoor, deoarece au un impact pozitiv asupra consumatorilor. Publicitatea outdoor conteaza foarte mult in demersul unei promovari deoarece atat vizual cat si din alte puncte de vedere poate transmite un mesaj in masa, adresandu-se tuturor categoriilor de oameni.

publicitate outdoor

Ce cost implica realizarea unei publicitati outdoor? In momenul de fata acest mijloc de publicitate are un rol esential in comunicare si in promovarea unui nou concept, a unei noi afaceri sau chiar a unui produs. Datorita costului redus, a efectului care il genereaza asupra publicului tinta, publicitatea outdoor este din ce in ce mai folosita de catre toate companiile ce vor sa faca cunoscute proiectele in derulare sau deja terminate.

In publicitate este foarte apreciata creativitatea, de aceea este recomandat sa se puna acentul pe vizual si anume culori vii si de impact si mesajul pe care il transmite sa fie simplu si la obiect.

Advertisements