Tags

,

Cu totii stim ca baile de apartament nu sunt la fel de mari si spatioase cum ne dorim, dar sigur ca putem face ceva in sensul acesta pentru a nu fi nevoiti sa inghesuim lucrurile prin dulapuri suspendate sau pe hol. O solutie pe care foarte multe persoane o adopta si nu neaparat pentru estetica ci pentru ca este foarte functionala si se potriveste oricarui stil, dusul pentru baie mica, o cabina de dus simpla sau un dus incastrat in perete este la moda si este foarte util.

dus baie mica

Cum sa va amenajati baia? Amenajarea baii nu este chiar asa de simpla cum pare, mai ales ca dispuneti de atat de multe optiuni, cabina de dus, cada, cu sau fara hidromasaj, cu sauna, vintage sau moderna, sa nu mai vorbim de culori si modele care mai de care mai interesante. Daca spatiu din baie nu va permite alegerea unei cazi este foarte simplu, un dus pentru baie mica la care puteti adauga hidromasaj, sauna, cromoterapie este ideal.

Orice alegeti fie ca este cabina de dus simpla, sau un dus incastrat in perete trebuie sa luati in considerare spatiul pe care il aveti, stilul pe care doriti sa il adoptati si avantajele pe care vi le ofera fiecare in parte.

Advertisements