Tags

,

Durerile de spate pot fi acute sau cronice cauzate fie de pozitia din timpul somnului, fie de cea de la calculator, sau cea mai vicioasa de la birou. Daca acestea sunt asociate si cu alte simtome precum febra, probleme urinare, acestea reprezinta o afectiune mai profunda si necesita urgent consultarea unui medic specialist. Dar de cele mai multe ori durerile de spate sunt cauzate de pozitia incorecta a spatelui din timpul activitatilor zilnice, iar acestea pot fi ameliorate cu lombostatul.

lombostat

La ce ajuta folosirea lombostatului? Pentru a putea adopta o pozitie corecta aveti nevoie sa constientizati care este aceasta, iar un lombostat nu face decat sa sustina si sa corecteza zona cu ajutorul benzilor elastice incrucisate care se muleaza perfect pe corp. Astfel se reduce considerabil durerea de spate si va ofera si un confort la miscare, deplasare in activitatile de zi cu zi. Lombostatul este foarte usor de purtat chiar si in timpul zile putand fi strecurat usor sub imbracaminte.

Pentru rezultate mult mai bune se recomanda pe langa folosirea lombostatului si exercitii fizice speciale pentru astfel de afectiune, associate cu o alimentatieĀ  bogata in vitamine si calciu pentru intarirea sistemului osos.

Advertisements