Tags

,

Fiecare copilas ii scrie cu drag lui Mos Craciun pentru a-I aduce darurile preferate, dar sigur ca isi doreste sa il si vada, copiii sunt foarte curiosi, dar si emotionati cand vine vorba de Mos Craciun. De aceea daca doriti sa ii faceti o surpriza si mai mare puteti alege sa luati parte la petrecerile de Craciun organizate la locul de joaca din Bucuresti unde negresit se va prezenta si Mosul cu multe jocuri si jucarii pentru copii, cu cadourile pe care si le doreau de foarte mult timp.

loc de joaca bucuresti

Cat de incantati sunt copiii sa il vada pe Mos Craciun? Ce poate fi mai frumos decat sa primeasca un cadou de la Mos Craciun in persoana? Chiar daca unii se emotioneaza si uita poezia, sau altii ii pun tot felul de intrebari ca sa il incurce, mosul este vedeta unei petreceri de Craciun, de aceea nu trebuie sa lipsiti de la locul de joaca din Bucuresti, copiii se vor bucura de acest moment.

Atmosfera plina de emotie in asteptarea mosului este si mai palpitanta atunci cand se alatura nu unul ci poate cinci sau zece copii, cu bucurie si entuziasm, cu bradul de Craciun si cu versurile poeziei pe buze.

Advertisements