Tags

,

Toata lumea vede, aude stirile de la televizor despre taxiuri, in care oamenii sunt pur si simplu “jefuiti” de catre taximetristi, in plina zi doar pentru simplul fapt ca nu cunosc Bucurestiul. Profitand astfel de lucrul acestia, de la o cursa de cativa lei se ajunge la o cursa de cateva sute de lei si nu din vina oamenilor care au nevoie de un mijloc de transport. Un lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand aveti nevoie de transport taxi Otopeni este sa alegeti firme cunoscute in care aveti incredere.

transport taxi otopeni

Cea mai buna solutie pentru a va feri de aceste taxiuri “fantoma” este sa fiti foarte atenti, asadar de fiecare data cand va urcati in masina de taxi trebuie sa va uitati pe portiera acolo unde este trecut tariful si sa alegeti de fiecare data firmele in care aveti incredere sau cel mai sigur puteti cere o masina prin dispecerat astfel toate apelurile sunt inregistrate.

Un transport taxi Otopeni este sigur si de incredere numai cu companii autorizate, dar este foarte importanta si atentia dumnevoastra la tariful pe care orice taxi il are indicat pe portiera.

Advertisements