Tags

,

Incepand de la cea mai veche metoda de scufundare si anume prin tinerea respiratiei, fara vreun aparat autonom de respiratie sub apa pana la aceaa cu echipament special, scufundarea se poate folosi in diferite scopuri personale si profesionale. Scufundarile de agrement sunt acelea cu care se incepe pentru a descoperii ce se ascunde in adancuri, scufundarile in pesteri, la epave sunt foarte apreciate de persoanele pasionate de senzatii tari si dornice de aventura.

scufundari de agrement

Cand aveti nevoie de instructori pentru scufundari? Snorkeling-ul poate fi practicat de catre oricine, fara instructori sau echipament specializat deoarece un tub de respirat si acele labe pentru inot sunt suficiente pentru practicarea acestuia. Snorkeling-ul poate fi practicat de oricine, iar scopul acestuia este descoperirea faunei, florei si peisajului submarine, pe cand scufundarile de agrement cu instructor specializati si echipament adecvat sunt utile atat pentru scafandrii marini cat si pentru a ajunge la adancimi mari, la nave scufundate si alte mistere din adancuri.

Cu ajutorul scufundarilor de agrement se pot efectua diverse sarcini sub apa, salvarea de nave, taierea si sudura sub apa, cat si pentru scafandrii militari pregatiti pentru lupta, dar au si un scop personal, scufundari la epave, pesteri si multe altele.

Advertisements