Tags

,

Stomatologia a avansat atat de mult in ultimul deceniu incat pentru orice problema exista o solutie, de aceea o carie se rezolva cu ajutorul unei plombe, dintii galbeni se albesc cu ajutorul albirii dentare, dar ce faceti atunci cand dintii dumnevoastra sunt complet distrusi? Daca dintii sunt foarte distrusi se apeleaza la coroanele dentare, dar daca si radacina acestora s-a distrus, atunci singura solutie este implantul dentar Brasov, deoarece este o investitie de viitor in calitatea vietii dumnevoastra.

implant dentar brasov

De ce oamenilor le este teama de implantul dentar? Toate persoanele se gandesc la interventia chirurgicala si asociaza lucrul acesta cu durerea. Nu, nu este dureroasa aplicarea unui implant dentar deoarece se realizeaza sub anestezie locala si nu veti simti nimic in tot acest timp. Cat despre beneficiile implantului dentar Brasov, trebuie sa stiti ca sunt numeroase, fiind o investitie de viitor, durabila si va pastreaza intacti dintii vecini fara sa ii afecteze in vreun fel.

Implantul dentar este o noua sansa la frumusete si sanatate pentru persoanele care in urma unui accident si-au pierdut dintii sau care din cauza unor afectiuni sau a varstei au ramas fara o parte din dinti.

Advertisements