Tags

,

Fiecare nunta poate fi unica, foarte mult depinde de persoanele care o organizeaza. Incepand de la rochia de mireasa, care pare sa fie piesa de rezistenta, la mancare, muzica, bautura, pana la decorul locatiei si al meselor, totul trebuie sa fie surprinzator, special si incomparabil. Nu trebuie sa cheltuiti o avere si sa aduceti elemente de décor din nu stiu ce tara, important este sa va personalizati dupa bunul plac, dar si in ton cu tendintele. Cu siguranta pentru asta aveti nevoie de sculpturi din gheata, elegante si diafane vor face diferenta intre nunta dumnevoastra si o alta.

sculpturi din gheata

Care este cea mai frumoasa poveste? Fiind ca nunta porneste dintr-o poveste, din imaginatia fetelor si baietilor inca din copilarie, acestea pot fi transpuse realitatii de astazi prin sculpturi din gheata. Nimic nu poate fi mai frumos decat o poveste frumoasa, pura si reala a doi oamenii ce se iubesc si vor sa arate lumii intregi lucrul acesta prin marele eveniment.

Cele mai frumoase vise ale copilarie se pot transforma in realitate, niciodata nu este prea tarziu sa visati pentru ca orice bucata de gheata se poate transforma intr-una cu suflet cat ai clipi.

Advertisements