Tags

,

Pentru ca dintii sa fie sanatosi, la fel ca si o alta parte a organismului trebuie sa fie ingrijiti, acestia au nevoie de ajutor pentru a se dezvolta armonios. Alimentatia sanatoasa nu este benefica doar pentru a va mentine silueta ci si pentru dinti, deoarece modul in care va almentati este vizibil in primul rand pe dantura. Dintii galbeni sau petele sunt rezultatul unei igiene necorespunzatoare sau une alimentatii proaste, iar acest lucru poate deveni o povara pentru oricine. Teama, rusinea si jena de a zambi dispar odata ce mergeti la stomatolog pentru o sedinta de estetica dentara Brasov.

estetica dentara brasov

Cum ajung dintii sa fie o povara? Dantura necesita o ingrijire mai speciala de cand sunteti copii, nu este necesar doar spalatul pe dinti de 2 ori pe zi, ci si dupa fiecare masa, pentru ca astfel nu puteti evita aparitia cariilor sau ingalbenirea dintilor, care mai tarziu ii pot complexa atat pe copii cat si pe adulti. Estetica dentara Brasov poate trata, corecta si albi dintii in doar cateva sedinte, depinde de complexitatea tratamentului.

Nu va culcati pe o ureche si mergeti la stomatolog, deoarece exista foarte multe afectiuni ale dintilor care nu pot fi vazute cu ochiul liber.

Advertisements