Tags

,

Sunt foarte multi romani care au probleme dentare si nu merg la stomatolog, care au carii vizibile, dinti strambi sau foarte galbeni si nu fac nimic in acest sens, prefera sa nu mai zambeasca sau sa se eschiveze punand tot timpul mana la gura atunci cand zambesc. Aproape toti motiveaza ca le este frica de stomatolog sau ca au fobie de ace, dar cei mai multi nu au calcat niciodata intr-un cabinet stomatologic. Oare aceasta frica se alimenteaza din neglijenta? In capitala nu se afla doar cele mai bune spitale ci si cele mai bune clinici de stomatologie Bucuresti, care va pot ajuta sa scapati de aceasta teama.

Smile and teeth

Alegeti-va stomatologul potrivit! Vizita la un cabinet stomatologic de ultima generatie poate fi pentru persoanele cu teama de dentist doar un vis urat, deoarece experienta unei proceduri fara durere, unor aparaturi silentioase si a unei relaxari totale pe scaunul stomatologului se va transforma intr-o placere. Stomatologia Bucuresti este de fapt o echipa de medici foarte bine pregatiti mereu pregatiti sa va ajute in orice problema.

Pentru prevenirea afectiunilor dentare aveti foarte mare grija la alimentatie si mergeti la stomatolog regulat pentru controale de rutina.

Advertisements