Tags

,

Cine nu prefera un masaj de relaxare dupa o zi obositoare? Dar ce alegeti dupa o zi intreaga la serviciu, sa mergeti la un salon spa sau acasa? Dar cum ar fi daca ati avea acasa propriul spa? In principiu hidromasajul se bazeaza pe aceleasi tehnici ca masajul clasic, de aceea foarte multe persoane care nu au timp de tot felul de saloane spa sau de infrumusetare apeleaza la hidromasajul in propria locuinta. Dusul cu hidromasaj este ideal pentru un stil de viata mai agitat, dar si pentru un moment de relaxare seara, dupa serviciu.

dus hidromasaj

Putin rasfat dupa o zi lunga? Toata lumea simte nevoia, seara cand ajunge acasa sa faca o activitate relaxanta, sa se detensioneze ca stresul de zi cu zi sa nu se acumuleze. Exista o tehnica antistres ideala pentru toate persoanele care nu au timp de saloane spa, fitness sau alergat, dusul cu hidromasaj pe care il puteti instala in propria baie si il puteti folosi de cate ori doriti.

Hidromasajul nu este doar o tehnica antistres ci este benefic pentru sanatatea corpului dumneavoastra. Lupta impotriva durerilor cronice, insomnia, spondiloza, relaxeaza muschii si fluidizeaza circulatia sangvina, dar are si beneficii asupra frumusetii.

Advertisements