Tags

,

Nu trebuie sa va speriati atunci cand ati suferit un accident si v-ati distrus dantura pentru ca exista o solutie pentru orice, iar daca doriti sa va reparati dintii si sa arate cat mai natural si sa reziste cat mai mult timp atunci alegeti implantul dentar. Daca medicul pe care il alegeti pentru interventie este unul foarte bun, aceasta nu va fi nici dureroasa si deloc periculoasa. Implantul dentar Brasov este cel mai bun tratament pentru restaurarea dintilor pierduti in urma unor accidente, a unor afectiuni sau chiar a varstei.

implant dentar brasov

La ce foloseste un implant dentar? Cu totii stiti ca implantul dentar se recomanda atunci cand ati suferit pierderea mai multor dinti sau in momentul in care vreti sa va pastrati dintii alaturati sanatosi, fara sa fie nevoie sa ii piliti pentru a crea o punte. Implantul dentar Brasov este un element din titan sub forma unui surub ce inlocuieste perfect radacina unui dinte natural pe care il aveti lipsa.

Interventia chirurgicala nu este atat de complicata pe cat pare, aceasta poate fi comparata cu o extractie si in nici un caz cu o interventie chirurgicala dupa care necesita cateva zile de recuperare si repaus.