Tags

,

Se intampla atunci cand mergeti intr-un grup de prieteni noi sa nu va simtiti tocmai confortabil, se intampla sa va simtiti strain intr-o alta tara, dar pana si in propria Romanie? Asta se intampla atunci cand veniti dintr-o alta parte a tarii la aeroport, cand trebuie sa strabateti tot Bucurestiul in lung si in lat fara sa stiti de unde incepe si unde se termina. Este foarte dificili pentru toti cei din provincie sa ajunga la aeroport cu transportul in comun, de aceea transportul Constanta-Otopeni cu microbuzul este cea mai buna solutie.

transport constanta otopeni

Cum ajungeti direct la aeroport? Pentru ca nimeni nu explica nicaieri cu ce se poate ajunge la aeroport din gara, autogara sau de la orice alt mijloc de transport, pentru ca nimeni nu specifica cate tramvaie trebuie sa schimbati si de unde se poate lua metroul, oamenilor din provincie le este foarte greu sa se descurce prin Bucuresti cu transportul in comun. Daca doriti sa va deplasati la aeroport alegeti cea mai simpla cale, transportul Constanta-Otopeni cu microbuzul.

Decat sa va chinuiti cu bagajele prin capitala aglomerata si sa alergati dintr-un tramvai in altul mai bine alegeti un transport sigur, direct la destinatie.

Advertisements