Tags

,

Se pare ca majoritatea persoanelor nu reactioneaza deloc la o durere de masea sau la un dinte cazut, rezolva repede situatia cu mica farmacie de acasa si eventual isi pun un diagnostic singuri, in nici un caz nu merg la stomatolog sa isi revolve problema. Se intampla lucrul acestadin comoditate, din lipsa de timp sau de frica dentistului, mai degraba din teama ca o sa plece de acolo cu vreo boala grava. Oamenii trebuie sa se simta in siguranta cand merg la medic de acee este foarte important ca acestia sa vada ca instrumentarul stomatologic este sterilizat.

instrumentar stomatologic

Informati-va inainte sa pasiti in cabinetul medicului stomatolog! Este foarte simplu sa recunoasteti un instrumentar stomatologic sterilizat deoarece acesta este sigilat, insa chiar daca medicul il scoate dintr-un servetel nu este cazul sa va speriati, aceea este o alta metoda de sterilizare, mai veche, dar inca folosita pentru ca este eficienta, metoda aerului cald-uscat.

Cea mai noua si folosita metoda de sterilizare este aceea cu autoclave, acele aparate care sterilizeaza instrumentarul in mediul umed, iar inainte de a fi introdus in autoclave acesta este tinut intr-o solutie speciala timp de o ora.

Advertisements