Tags

,

Toate femeile merita sa aiba o nunta exact asa cum au visat, merita sa fie speciale iar petrecerea sa fie perfecta. Pentru a crea un eveniment cu adevarat reusit aveti nevoie de toate atuurile necesare, creativitate, inovatie si calitate. Decorul la un eveniment este foarte important, de aceea trebuie sa puneti accentul pe privelistea pe care o ofera invitatilor. Sculpturile din gheata sunt inovatoare, impun eleganta, sunt moderne si se incadreaza perfect pe masa de nunta in loc de traditionalele aranjamente florale sau intr-un loc la vedere inconjurate de lumini care sa le puna in valoare.

sculpturi din gheata

Indiferent ce stil de nunta alegeti, elegant este o piesa de rezistenta! Unele persoane opteaza pentru o nunta traditionala, dar si acolo este nevoie de foarte multa atentie, mai ales la respectarea obiceiurilor romanesti, care nu sunt putine deloc! Traditia la romani emana elegant si rafinament, de aceea nu puteti asorta evenimentul cu oarece obiecte, sculpturile din gheata se pot incadra oricarui decor daca le personalizati putin si le adaugati o nota traditionala.

Fie ca optati pentru o nunta clasica, fie ca alegeti una moderna sau una traditionala, nimic nu va impiedica sa ii dati o nota de eleganta si gratie.

Advertisements