Tags

,

Perioada aceea cand ies primii dintisori este una dintre cele mai importante din viata unui bebelus dar si cea mai dificila pentru parinti. Starea lor nu este tocmai buna in acea perioada, iritabilitate si discomfort, febra, de aceea multi parinti se declara epuizati in acele momente. Din momentul in care apar primi dintisori incep si responsabilitatile, parintii trebuie sa isi invete copiii cum se efectueaza o igiena dentara corecta, dar si sa ii obisnuieasca cu controalele regulate la stomatolog, binenteles prin serviciul de pedodontie Bucuresti, special creat pentru copii.

pedodontie bucuresti

De ce este recomandat un servciu specializat de stomatologie? Serviciul de pedodontie Bucuresti este recomandat nu doar pentru ca cei mai buni specialisti se ocupa de dintisorii copilului dumnevoastra fara durere si cu cele mai bune rezultate ci si pentru ca medicii sunt instruiti special pentru a lucra cu cei mai mici pacienti, pentru a transforma mersul la stomatolog intr-o joaca si intr-o placere, iar astfel initierea copilului este mult mai simpla si va dori sa mearga la stomatolog ori de cate ori este nevoie.

Multi copii refuza sa mearga in locuri pe care nu le cunosc si sunt reticenti la inceput cu orice persoana necunoscuta, de aceea pentru a se obisnui cu stomatologul trebuie sa il luati cu dumneavoastra atunci cand mergeti la control.

Advertisements