Tags

,

Odata cu venirea primaverii puteti reveni la cele mai frumoase activitati, plimbarile in aer liber pe faleza, micul dejun pe o terasa la malul marii si gradinaritul pentru cei pasionati de cresterea si ingrijirea florilor. Daca vreti sa va mentineti in forma si sa le oferiti copiilor cele mai frumoase si amuzante activitati alegeti plimbarile in weekend pe faleza urmate de un pranz delicios la un restaurant in Porul Tomis unde veti beneficia de cele mai savuroase preparate si de cea mai frumoasa imagine de primavara.

restaurant portul tomis

Cum sa va mentineti in forma ? Chiar daca iarna v-a obligat sa inventati noi activitati in casa, la caldurica asta nu inseamna ca s-a instalat o stare de leneveala, primavara ne ajuta sa iesim din hibernare cu cele mai frumoase activitati in familie. Fie ca vreti sa iesiti la plimbare cu rolele, cu bicicletele, fie ca vreti sa va plimbati pea pa cu barca sausa mergeti la gradina zoological, dupa asemenea activitati solictante cel mai potrivit este sa luati masa la un restaurant din Portul Tomis .

Stangeti-va cu mic cu mare la o activitate preferata si apoi incheiati ziua cel mai frumos posibil, la un restaurant cu priveliste, mancare buna si servire pe masura.

Advertisements