Tags

,

Chiar daca vacanta este cunoscuta pentru relaxarea atat fizica cat si psihica a organismului, fiecare persoana in parte se destinde nu doar stand pe plaja la soare ci si practicand tot felul de sporturi noi si impresionante care ofera si o mica doza de adrenalina benefica corpului. Daca sunteti iubitori de sport, de mister sau pur si simplu vreti sa va hraniti dorinta de adrenalina alegeti pentru anul acesta scufundarile de agrement de la Marea Neagra, veti avea satisfactii pe masura!

scufundari de agrement

Cine poate face scufundari? Cei mai multi care vor sa faca scufundari de agrement sunt fie aceia dornici de aventura, fie tinerii care isi doresc intotdeauna sa incerce ceva nou. In Marea Neagra sunt foarte multe obiective de admirat si vizitat. In afara de flora si fauna destul de bogata, in Marea Neagra puteti face un ocol al epavelor, unele le puteti intalni la peste 30 de metrii adancime, unele cu incarcatura istorica foarte bogata.

In Marea Neagra puteti intalni un muzeu subacvatic, o multime de nave si submarine din secole de mult apuse, dar pentru acest lucru este nevoie de cursuri si echipament special.

Advertisements