Tags

,

Tinand cont de ultimele inovatii in stomatologie si cat de utile sunt, radiologia dentara este recomadata pentru obtinerea unui rezultat optim si de ce nu pentru o imbunatatire a serviciilor fata de pacienti. Inainte de a oferi un diagnostic si un plan de tratament se efectueaza o radiografie deoarece va ofera o imagine mult mai exacta si panoramica asupra intregului aparat dento-maxilar. Fiecare medic stomatolog ar trebui sa se foloseasca de radiologia dentara in stabilirea unui diagnostic corect, concret, dar si pentru a preveni tumorile sau chiar anomaliile si anormalitatile oaselor.

radiologie dentara

Ce inseamna de fapt aparatura de ultima generatie? O investitie buna in stomatologie nu este ideala doar pentru medic ci si pentru pacient iar radiologia dentara trebuie sa fie nelipsita dintr-un cabinet stomatologic deoarece reprezinta radiatii scazute semnificativ si un timp de executie rapid, mai ales in ziua de azi cand acesta nu este suficient nici macar pentru a petrece cateva momente cu familia.

Radiologia dentara este necesara in orice clinica de stomatologie deoarece cantitatea de raze din timpul expunerii este foarte mica, iar medicii beneficiaza de un ajutor foarte mare in afectiunile ce nu pot fi vazute cu ochiul liber.

Advertisements