Tags

,

Cu mult inainte de marele eveniment se incepe organizarea, se fixeaza data, se intocmeste lista invitatilor, se arvuneste localul, biserica si se stabileste stilul nuntii, dupa care va puteti orienta mai usor asupra decoratiilor si obiectelor, a schemei de culori si a ambiantei. In ziua de azi nimeni nu isi mai doreste o nunta fastuoasa, care sa debordeze de lux si care sa iasa in evidenta doar prin obiecte extrem de scumpe si rafinate. Se poate organiza o nunta foarte simplu, dar in acelasi timp spectaculos cu sculpturi din gheata.

sculpturi din gheata

Cum se adapteaza gheata stilului ales? Sculpturile din gheata se potrivesc in orice locatie, fie in aer liber, fie intr-un restaurant, aceastea isi pastreaza forma pana la 7 ore chiar si expusa intr-un mediu cald. Sculpturile din gheata pot lua orice forma se potriveste stilului pecare l-ati ales pentru nunta dumenvoastra, de aceea le puteti alege pentru a inlocui clasicele aranjamente florale de pe fiecare masa sau pentru o sculptura luminata si pusa in evidenta pentru a decora locatia.

Nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru ca nunta dumneavoastra sa fie perfecta, puteti alege obiecte simple, dar in acelasi timp spectaculoase menite sa impresioneze orice invitat.

Advertisements