Tags

,

Incidentele dureroase sau neplacute pe care copilul dumnevoastra le-a avut anterior la stomatolog i-au schimbat definitiv parerea despre stomatolog, iar asta pentru ca nu toti medicii pot face fata, sau pot avea rabdare in fata unui copil anxios, fricos, care nu se supune deloc niciunei proceduri. Pentru a scuti de la bun inceput copilul de astfel de temeri este necesar ca de la prima vizita sa alegeti un medic stomatolog pregatit pentru a trata dantura unui copil. Serviciul de pedodontie Bucuresti este ideal pentru cei mai mici pacienti si pentru a le inlatura spaima fata de cabinetul dentar.

pedodontie bucuresti

Cum convingeti copilul sa mearga la stomatolog? Multi parinti merg cu copilul la stomatolog doar atunci cand ii doare un dinte si nu la control regulat cum ar trebui, iar copiii in momentul acela asociaza durerea cu medicul stomatolog. De ce sa nu mergeti la medic preventiv, de ce sa nu ii oferiti posibilitatea copilului sa mentina o relatie de prietenie si sa nu ii fie deloc teama? Serviciul de pedodontie Bucuresti este exact ce aveti nevoie pentru tratarea micilor pacienti.

Vizitele regulate la stomatolog protejeaza sanatatea orala a micutilor dumnevoastra si previn malformatiile ce pot aparea odata cu primii dintisori.

Advertisements