Tags

,

Daca afectiunile gingivale, cariile, tartrul sau orice alta problema dentare nu se rezolva la momentul potrivit riscati oricand sa ramaneti fara dinti, sa ii pierdeti definitv. Lipsa unora sau a mai multor dinti este o problema foarte des intalnita, dar si foarte grava deoarece afecteaza functia masticatorie, vorbirea si calitatea vietii. Stomatologul poate depista problemele din timp doar daca mergeti la control regulat, altfel singura solutie de durata si de cea mai buna calitate, care inlocuieste perfect dintii naturali este implantul dentar Brasov.

implant dentar brasov

Nu vreti sa va distrugeti si dintii care v-au mai ramas satatosi? Daca v-ati pierdut o parte din dantura si nu vreti sa alegeti puntea dentara deoarece implica pilirea a doi dinti sanatosi care sunt de o parte si de alta a locului liber, solutia ideala ramane implantul dentar Brasov. Desigur ca nu se compara tehnicile si materialele folosite acum mult ani cu cele din ziua de azi, tehnologia actuala fac ca implantul dentar sa fie foarte usor pentru medic si deloc resimtit pentru pacient.

Daca va doriti o lucrare dentara pe viata, care sa nu afecteze deloc dintii sanatosi si sa se adapteze la fel de bine ca cei naturali alegeti implantul dentar.

Advertisements