Tags

,

Unul dintre lucrurile de care oamenii nu se folosesc atunci cand organizeaza un eveniment este creativitatea, mizeaza pe lucrurile sigure care merg intotdeauna pentru orice fel de petrecere si uita sa fie autentici, sa surprinda prin obiecte, decoratiuni, preparate si muzica. Nuntile clasice, petrecerile clasice sunt si ele foarte frumoase, elegante, dar nu sunt la fel de sclipitoare ca acelea excentrice cu obiecte exceptionale ca sculpturile din gheata sau chiar un bar gheata pentru cei mai petrecareti si deschisi la tot ce inseamna nou si neconventional.

bar gheata

Vreti sa iesiti din tipare? Va doriti o nunta altfel dar nu vreti sa picati in extrema cealalta, sa fiti de-a dreptul ridicoli? In primul rand este nevoie de multa deschidere catre nou, catre obiecte si stiluri nemainialnite care sa surprinda oaspetii de la prima vedere. Un bar gheata este obiectul care imbina arta cu stilul nou, nonconformist, care este atat un obiect util dar si ideal pentru décor.

In ultimul timp foarte multa lumea alege sculpturile in gheata pentru a decora un salon, pentru a infrumuseta evenimentul din toate punctele de vedere.

Advertisements