Tags

,

Sunt persoane mai norocoase care nu au simtiti niciodata o durere de cap, o durere de masea sau cervical, dar sunt persoane care traiesc zilnic cu astfel de dureri, din pricina unei boli, a mediului de lucru sau a pozitie in somn. Durerile cervicale pot fi cauza  unui discomfort in timpul somnului sau a unor afectiuni grave, iar acestea pot sa dureze pana la 3 luni. Pentru a inlatura orice fel de indoiala trebuie sa mergeti la un medic specialist care sa va recomande tratamentul necesar cu repaus, medicamente si orteze cervicale.

orteze cervicale

Cand trebuie sa consultati medicul? Durerile cervicale variaza in functie de gravitatea problemei, de aceea in cazuri incipiente se recomanda folosirea ortezelor cervicale si a antiinflamatoarelor, dar cand acestea sunt insotite de simptome ce ameninta viata cum ar fi dificultati respiratorii, cefalee severa, febra mare, durere in piept trebuie sa mergeti urgent la medic.

Durerile de cap de obicei se resimt foarte ascutite, ca o durere surda si pot sa dureze si cateva zile, de aceea este recomandat tratamentul imediat cu orteze medicale si antiinflamatorii care sa atenueze durerea si sa ajute in timp la vindecare.

Advertisements