Tags

,

Daca la amenajarea livingului, dormitorului sau a bucatariei nu ati intampinat probleme, cand vine vorba de baie lucrurile iau o alta intorsatura, o baie mica este foarte dificil de echipat si nu ofera prea multe posibilitati. Incepand de la culori care nu pot fi nicidecum inchise deoarece micsoreaza si mai tare incaperea, pana la obiectele sanitare mari care sar din schema. Daca o cada nu este deloc ceea ce aveti nevoie alegeti cu incredere un dus cu hidromasaj pentru ca este si practic, ocupa si foarte putin spatiu si este benefic pentru sanatate.

dus hidromasaj

Acasa este cea mai cea relaxare! Cu siguranta toata lumea asteapta cu nerabdare sa vina acasa de la serviciu si sa se scufunde intr-o cada plina cu spuma si lumanari parfumate, dar cand spatiu nu va permite improvizati! Un dus cu hidromasaj nu poate inlocui o cada, dar poate inlocui cu succes relaxarea ce o ofera o cada datorita hidromasajului si a terapiei care o ofera.

Hidroterapia, aromaterapia si cromoterapia ofera cel mai frumos moment de relaxare chiar si intr-o cabina de dus cu hidromasaj in orice moment al zilei, seara dupa serviciu sau dimineata inainte de o zi agitate.

Advertisements