Tags

,

Nimeni nu prea se duce la dentist cu adevarat bucuros, chiar daca nu exista frica de aparatura, de ace, de zgomote sau mirosuri, teama de durere nu poate fi inlaturata atat de usor. Nu este numai cazul copiilor, ci si a adultilor, iar aceasta anxietate este probabil cauza multor probleme dentare. Pentru a nu simti nici un fel de durere, nici macar cea a anesteziei exista o procedura recomandata atat copiilor cat si adultilor, ce da cele mai bune rezultate, inhalosedarea la stomatolog, fiind foarte sigura, care nu da nici un fel de reactie alergica.

inhalosedare stomatolog

Cat este de eficienta aceasta procedura? Daca pana acum frica de stomatolog era mai presus de afectiunile dentare, cu ajutorul inhalosedarii la stomatolog oricine va putea merge, chiar si cei mai speriati pacienti. Chiar si in cazul interventiilor chirurgicale dificile, implanturilor dentare, restabilirilor totale estetice, inhalosedarea isi face efectul pe tot parcursul administrarii si dispare imediat, odata cu intreruperea gazului.

Inhalosedarea instaleaza si o stare de relaxare, in afara de inlaturarea durerii care se instaleaza imediat ce este administrat si ramane pe tot parcursul zilei, fiind si foarte sigura pentru sanatate.

Advertisements