Tags

,

Cu totii stiti ca in statiunile de pe malul marii nu exista un loc mai intim unde sa va puteti petrece vacanta alaturi de persoana iubita, unde sa nu auziti dimineata decat zgomotul valurilor si ciripitul pasarilor. De la cea mai Nordica statiune pana la cea mai sudica, muzica duduie in boxe, oamenii danseaza pe plaja, iar de un loc mai aproape de apa nici nu se pune problema. Insa daca va doriti un moment mai intim in vacanta puteti alege o pensiune in Jupiter, de cele mai multe ori preferata de turisti.

pensiune jupiter

De ce sa alegeti Jupiter in vacanta? Jupiter este o statiune micuta, intima, foarte frumoasa, eleganta, cu hoteluri recent renovate cu o priveliste direct pe faleza deosebita. Este preferata de turistii mai mofturosi deoarece conditii sunt foarte bune, plaja foarte ingrijita, cu un nisip fin, mare limpede si conditiile de cazare la orice pensiune din Jupiter sunt cele mai bune de pe litoral.

La cativa metrii distanta de plaja, cu o priveliste de invidiat in orice moment al zilei si cu o liniste perfecta pentru o vacanta in doi, Jupiter este preferata de majoritatea turistilor.

Advertisements