Tags

,

Din ce in ce mai multi turisti sunt atrasi de mare, dar mai ales de ce se ascunde in adancul acesteia, deoarece descopera lucruri noi, misterioase, observa tot felul de creaturi vii colorate pe care nu le vad decat in acvarii sau la televizor. In Romania se pot face scufundari de agrement in Marea Neagra, iar sezonul dureaza din aprilie pana in octombrie, deoarece temperatura apei este mult prea ridicata in anotimpul rece pentru a rezista in adancuri.

scufundari de agrement

Cat de interesant este pe fundul marii? Oricine este pasionat de sporturi extreme, de senzatii tari, de tot felul de descoperiri uluitoare este invitat sa faca scufundari de agreement in Marea Neagra, unde nu doar ca pot vedea o fauna si o flora divesificata ci si vase scufundate, relicve conservate foarte bine, din timpul razboiului, vase militare si de croaziera si situri arheologice.

Asteptarea a luat sfarsit si sezonul de scufundari este deschis cateva luni bune de acum incolo, pentru ca toti turistii si pasionatii de aventura sa se poata bucura de scufundari in Marea Neagra, desigur alaturi de scafandrii profesionsiti si echipament special.

Advertisements