Tags

,

Pana la scoala copiii trebuie sa se joace in marea majoritate a timpului, deoarece de acolo invata ce au voie sa faca si ce nu, cum trebuie sa se comporte in societate, cu alti copii, iar cu fiecare joc ce il invata acesta intreprinde si o alta aptitudine. E musai sa lasati copiii sa se joace, sa exploreze, sa descopere lucruri noi si chiar sa greseasca sau sa faca nazbatii deoarece si acestea au rolul lor in educatie. Jocul dezvolta abilitatile mai ales intr-un loc de joaca Bucuresti special amenajat, cu fel si fel de jocuri si jucarii interactive.

loc joaca bucuresti

Adevarata copilarie nu este in fata unu televizor, tablet sau telefon de ultima generatie! Orice fel de joaca si activitate fizica nu doar ca le consuma energia, le face pofta de mancare si ii invata sa coordoneze corpul, dar ii invata sa stie sa piarda si sa cunoasca succesul. Alegeti ce este mai bun pentru copilul dumnevoastra si mergeti cu el la un loc de joaca Bucuresti cu cele mai bune conditii.

Nu permiteti copiilor sa stea in fata televizorului si sa uite de adevarata copilarie, sa nu stie sa se joace, sa alerge, sa construiasca sau sa creeze.

Advertisements