Tags

,

Frica de stomatolog sau dentofobia a devenit din ce in ce mai populara printre majoritatea persoanelor. Atunci cand cred ca si-au luat inima in dinti si nu mai pot suporta durerile de masea ajung in fata cabinetului stomatologic si nu au curajul se intre, fie zgomotul aparatelor, fie mirosul de acolo le da o senzatie de lesin, se sperie si renunta. Pentru orice pacient teama de durere este mult mai mare decat faptul ca vor avea dinti albi si stralucitori, de aceea se recomada o inovatie in domeniu, inhalosedarea la stomatolog, cu ajutorul caruia nu simtiti nimic in timpul oricarei interventii.

inhalosedare stomatolog

Ce presupune inhalosedarea? Daca de fiecare data cand mergeti la stomatolog, si asta doar cand aveti vreo urgenta simti tulburari, stari de lesin cu siguranta faceti parte din categoria aceea de oameni carora le este frica de stomatolog. Singura rezolvare este inhalosedarea la stomatolog cu ajutorul careia tratamentul pe scunul dentistului va fi o experienta placuta.

Pacientul este constient pe tot parcursul tratamentului, se va simti foarte relaxat, deoarece gazul introdus prin masca nazala ii induce o starede bine, raspunzand la stimuli si colaborand tot timpul cu medicul.

Advertisements