Tags

,

Nu pentru toata lumea nunta dumnevoastra este perfecta, se gaseste intotdeauna cineva care are ceva de adaugat sau de obiectat, important este sa va placa dumnevoastra, sa fie exact ceea ce v-ati dorit si majoritatea sa fie incantata. Dar pentru ca impresia invitatilor este foarte importanta pentru ca buna dispozitie si voia buna sa nu lipseasca trebuie sa faceti cea mai buna alegere in materie de muzica, mancare, elemente surpriza, dar si decoratiuni impresionante precum sculpturi din gheata personalizate pentru fiecare eveniment in parte.

From the 2010 iPhone 365 Project Collection of Paul Manoian, an on-location professional family photographer, senior photographer and wedding photographer.

Orice element nou, original va fi o atractie pentru invitati! Daca vreti sa impresionati si sa fiti altfel decat restul mirilor si putin aparte decat o nunta clasica nu trebuie decat sa alegeti cateva elemente, obiecte de bun gust, elegante si personalizate pentru evenimentul dumnevoastra. Asadar veti avea cele mai bune feedback-uri daca veti alege pentru nunta sau orice alt eveniment important sculpturi din gheata pe care sa le asezati fie pe fiecare masa in parte, fie intr-un loc de unde toata lumea sa aiba vedere.

Este foarte frumos ca invitatii sa plece placut impresionati de la nunta, iar lucrurl acesta v-ar face foarte fericiti.

Advertisements