Tags

,

Reamenajarea baii nu este chiar atat de simpla precum a unei bucatarii sau a unui dormitor, in functie de spatiul pe care il aveti disponibil trebuie sa calculati fiecare obiect din baie pentru a avea un loc amenajat cu stil, dar si pentru a avea un spatiu ideal pentru relaxarea dupa serviciu sau dupa o munca grea si istovitoare. Dusul cu hidromasaj a devenit din ce in ce mai cautat decat clasicele cazi de baie pentru ca este foarte util si practic, consuma mult mai putin, nu va rapeste prea mult timp si este un obiect la moda, avand o multime de stiluri, forme si culori.

dus hidromasaj

Imbinare perfecta a stilului! Daca inainte cazile de baie erau la putere indiferent ca incaperea era una foarte mica si nu va ramanea spatiu nici sa mai aruncati un ac, acum dusul cu hidromasaj este o adaptare extraordinara la clasicele cazi, dar cu aceeasi relaxare datorita hidromasajului, mult mai mult stil si avantaje o multime.

Orice alegeti fie ca e cada sau cabina de dus trebuie sa luati in considerare spatiul pe care il aveti, stilul pe care doriti sa il adoptati si avantajele pe care vi le ofera fiecare in parte.

Advertisements