Tags

,

Din ce in ce mai multi romani aleg vacantele de lux in destinatii exotice, chiar daca bugetul este unul mai mare, merita chibzuinta si economia de pe tot parcursul anului, astfel beneficiza de cele mai bune servicii de cazare, de mancare si peisaje de vis. Desi statiunile accesibile sunt la mare cautare, nici un sejur in Cuba, Dominicana, Maldive sau alte statiuni de lux nu este de neglijat, deoarece acum majoritatea romanilor isi permit o vacanta acolo daca fac cateva economii sau pur si simplu daca dau peste o ofera buna.

sejur in cuba

Unde puteti petrece cel mai frumos sejur? Printre destinatiile preferate de romani se afla Cuba si nu degeaba, ci pentru ca au posibilitatea sa faca plaja, pentru ca luxul este la el acasa, pentru ca au cea mai frumoasa muzica si peisaje superbe. Cuba este un paradis tropical cu nisip de catifea, plaje pline de palmieri si apa curata ca lacrima, iar un sejur In Cuba este visul oricui.

Localnicii foarte politicosi si mereu dornici sa ajute, veseli si dezinhibati desi de 56 de ani traiesc in comunism sunt de admirat .

Advertisements