Tags

,

Primii dintisori definitivi apar in jurul varstei de 6 ani, acestia rasar in urma caderii dintilor de lapte. Nu este o perioada tocmai inteleasa de copii cand vine vorba de estetica acestora, de cresterea lor egala si uniforma pentru a avea un zambet minunat toata viata. Daca cei mici nu au grija sa nu atinga locul cu limba, dintii vor creste intr-o alta directie decat cea normala, iar cand sunt adolescenti si chiar adulti si-ar dori sa repete experienta si sa fie mai ascultatori pentru a avea un zambet frumos si sanatos. Daca nu se poate preveni acest lucru alegeti cu incredere serviciul de stomatologie copii Brasov.

stomatologie copii brasov

Fara complexe! Zambetul inestetic poate deveni si un complex, mai ales pentru cei mici, dar cel mai important este ca pot aparea probleme de sanatate care trebuiesc evitate. Imaginea conteaza foarte mult, iar zambetul iese prima data in evidenta daca este alb si stralucitor si de multe ori chiar este de ajutor, de aceea alegeti stomatologia copii Brasov pentru a preveni toate aceste probleme.

Daca vreti ca cei mici sa aiba intotdeauna un zambet natural, frumos si stralucitor alegeti tot ce este ma bun pentru ei.

Advertisements