Tags

,

Pentru ca este vara si toata lumea isi doreste un pic de leneveala sub umbreluta si un bronz frumos uniform drumul spre mare este luat cu asalt de catre turisti in fiecare weekend de vara si numai. Fiecare sezon cu activitatile lui, de aceea pe timp de vara vacanta ideala care va ofera atat relaxare cat si distractie este la malul Marii Negre. Mergeti cu incredere la o pensiune in Eforie Nord si alegeti cele mai bune conditii de cazare, aproape de plaja, cu restaurant cu cele mai bune preparate.

pensiune eforie nord

Ce faceti vara la mare? Daca sunteti genul aventurier si mereu in cautare de lucruri noi, interesante in Constantata si imprejurimi aveti ce face. Cateva zile de plaja sunt intotdeauna binevenite incusiv pentru sanatate, dar daca concediul dumneavoastra se prelungeste mergeti intr-o excursie in Dobrogea, la podgoriile Murfatlar si faceti plimbari cu barca pe canalul Dunare- Marea Neagra. Cazati-va intr-o pensiune din Eforie Nord pentru a beneficia de cela mai bune conditii.

Daca ati ajuns pe litoral nu trebuie sa ratati o masa  traditionala la o kerhana, cu peste si fructe de mare proaspete, cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Advertisements