Tags

,

Chiar daca gusturile nu se discuta, trebuie sa tineti cont si de tendintele anului 2015 daca vreti ca nunta sa fie frumoasa, eleganta si in pas cu moda. Pentru unii nunta ideala este cea cu decoruri romantice, pentru altii eleganta este tot ce conteaza, dar mai sunt persoane care adora pastelurile, atat la aranjamentele florale cat si la decorarea locatiei. Nu conteaza ce tematica alegeti, important este sa va incadrati si in standardele anului 2015, iar restaurantul pentru nunti Bucuresti sa va sustina in alegerea meniurilor si bauturilor ce se potrivesc.

restaurant nunti bucuresti

Ce se poarta anul acesta? Pentru ca moda revine intotdeauna, anul acesta clasicul revine si in materie de nunta. Intr-un cadru restrans si un restaurant nunti Bucuresti simplu, unde decorarea trebuie sa fie cat mai neancarcata nunta nu are cum sa nu iasa perfect, mai ales daca muzica si preparatele sunt cele mai bune. Daca vreti sa surprindeti optati pentru un meniu special, unde predomina verdele, pe laga preparatele traditionale includeti in meniu cat mai multe verdeturi.

Bauturile alcoolice si nonalcoolice obligatoriu trebuie sa contina un ingredient surpriza precum menta, frunza de lamaie si chiar iedera.

Advertisements