Tags

,

Din cauza unor afectiuni din nastere, a unor accidente grave sau pur si simplu a unor boli aparute pe parcursul vietii este probabil ca mersul sa fie din ce in ce mai ingreunat, iar pentru a va deplasa este nevoie de sustinere. Aceste probleme pot aparea la orice varsta, nu numai cei varstnici pot acuza dureri de picioare sau imposibilitatea de a se mai deplasa, de aceea in recupererare, pe langa fizioterapie si alte exercitii necesare se recomanda si folosirea carjelor medicale drept sprijin atunci cand exista tendinta de a schiopata sau cand terenul este unul accidental.

carje medicale

Cum va puteti recupera mersul? Recuperarea mersului este foarte importanta pentru a va putea relua toate activitatile intrerupte, pentru a putea merge la serviciu si a va ocupa locul binemeritat in societate. Aceasta recuperare nu este tocmai usoara, se incepe printr-o serie de exercitii speciale, cu fizioterapie si cu un dispozitiv de mers in functie de gravitate. Pentru cei ce se pot sustine pe picioare se recomanda carjele medicale.

Daca ati suferit un traumatism sau o interventie chirurgicala si nu aveti voie sa calcati pe picioarul afectat atunci aveti nevoie de un dispozitiv de mers.

Advertisements