Tags

,

Atat de multe pregatiri intense, griji, oboseala, stres acumulat si multi nervi pana la organizarea nuntii si asta pentru ca va doriti ca totul sa iasa perfect, sa fie deosebit si special pentru dumnevoastra si pentru invitatii care isi doresc sa vada mereu ceva nou si sa se bucures cu adevarat de o petrecere oe cinste. Daca nu stiti cum sa faceti dintr-un eveniment obisnuit unul special puteti alege pentru fiecare masa, in locul aranjamentelor florale sculpturi din gheata cu initiala dumnevoastra, un inel de logodna, doua inimi sau ceva tematic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cea mai importanta este creativitatea! Ce poate fi mai special decat o nunta simpla, dar in acelasi timp speciala, deloc incarcata, organizata cu un buget redus, dar care pare scoasa din revistele de specialitate? Pentru o nunta frumoasa nu este nevoie nicidecum de opulent, lux si demonstratii de avere, este foarte simplu sa alegeti ceva sclipitor care sa se incadreze in bugetul dumnevoastra precum sculpturile din gheata.

Un strop de imaginatie poate da roade, iar nunta dumnevoastra nu doar ca va fi sclipitoare ci si memorabilia atat in memoria fiecaruia cat si in poze si filmare.

Advertisements