Tags

,

Una dintre problemele majore ale populatie sunt dintii, fie strambi, fie galbeni sau chiar cariati acestia creaza discomfort si dificultate in vorbire si masticatie. Tocmai din acest motiv medicina a avansat, in speta stomatologia, care doreste sa ofere pacientilor cel mai frumos zambet, cel mai alb si cel mai sanatos. Estetica dentara Brasov se ocupa de dintii dumnevoastra fiind special creata pentru oamenii care isi doresc un zambet sanatos, alb si stralucitor in doar cateva sedinte de albire dentara, prin aplicarea unor fatete dentare, a unor coroane ceramice sau chiar a bijuteriilor dentare.

Man with perfect white smile framing face with hands on a white background

De ce este zambetul frumos un atu? Zambetul este de cele mai multe ori un ajutor in obtinerea unor beneficii deoarece influenteaza imaginea oamenilor si relatiile cu cei din jur. Zambetul este un atun atat in mediul social cat si in cel business deoarece  carisma si jovialitatea unei persoane cucereste pe oricine. Pentru a avea un zambet perfect aveti nevoie de serviciul de estetica dentara Brasov unde beneficiate de cele mai bune servicii.

Durata tratamentului este in functie de procedurile necesare si de disponibilitatea persoanei, de exemplu pentru o albire dentara poate fi nevoie de o singura sedinta.