Tags

,

La inceputul fiecarui an ni se spun tendintele in moda, in amenajari interioare, in coafuri, machiaje si chiar in domeniu organizarii evenimentelor. Tendintele ne ajuta foarte mult in organizarea nuntilor, ne ofera o sursa foarte mare de inspiratie si un punct de plecare, un indrumator catre cele mai frumoase momente, obiecte si decoratiuni. Daca nu aveti unde sa organizati nunta in aer liber se accepta si un restaurant nunti Bucuresti in care sa amenajati un colt verde, candy bar sau chiar cocktail bar.

restaurant nunti bucuresti

Ce se poarta la o nunta? Anul 2015 clasicul este in tendinta, asadar tot ce ni se parea demodat inainte astazi revine in forta. Nuntile in aer liber, intr-o gradina verde, care sa inceapa inainte de apusul soarelui sunt in trend, dar sigur ca ne putem adapta in functie de posibilitati, puteti alege un restaurant nunti Bucuresti care sa va permita o amenajare simpla, intr-un cadru restrans, iar meniul sa se modeleze si el in functie de acest lucru, cat mai mult verde in farfurie.

Masa dulce si coltul pentru fotografii sunt si ele un  “must have” deoarece sunt responsabile cu buna dispozitie si creaza amintiri de neuitat.

Advertisements