Tags

,

Cine nu isi doreste o vacanta departe de tot ce inseamna comercial, intr-un loc aparte cu golfuri retrase, cetati medievale si cladiri in stilul baroc? Si nu este doar un vis, locul acesta chiar exista si este foarte apreciat de turisti, in fiecare an vizitatorii vin intr-un numar foarte mare pentru a se bucura de soare, de mare, de bucataria exceptionala si de peisajul minunat. Daca vreti si dumneavoastra o asa experienta alegeti o vacanta in Malta, cu distractie, sporturi acvatice, peisaje spectaculoase, istorie si cultura la fiecare pas.

vacanta in malta

Cum trebuie sa arate o vacanta romantica? Toata lumea merge in Paris atunci cand vor o vacanta cu iubitul/a si asta doar pentru ca s-a format un obicei din asta, nicidecum ca este neaparat un oras romantic, dedicat indragostitilor. Daca va doriti o vacanta cum nu ati mai avut pana acum, invitati-va persoana iubita in cel mai frumos loc, care imbina distractia, relaxarea si romantismul in cel mai placut mod. Vacanta in Malta este speciala, dedicata cuplurilor, ideala pentru un concediu relaxant.

Situata in mijlocul Marii Mediterane este un loc perfect pentru snorkeling, scuba diving sau pentru plimbari cu vaporasul.

Advertisements