Tags

,

Va vine sau nu sa credeti caria dentara este o boala contagioasa cauzata de microorganisme prin diversificarea alimentatiei. Aceasta netratata afectateaza majoritatea dintilor si poate ajunge pana la pierderea lor definitiva, solutia ramasa find inlocuirea lor cu un implant dentar. Odata ce a fost descoperita caria dentara urmeaza aplicarea unui tratament corespunzator doar de medicul stomatolog. Este foarte important de stiut ca aceasta afectiune poate fi prevenita cu pasta de dinti, periuta, ata dentara, apa de gura, o alimentatie corecta dar si vizita la un medic caruia nu ii lipsesc echipamentele si instrumentarul stomatologic de ultima generatie.

instrumentar stomatologic

Prevenirea cariilor! Dintii au la fel de multa nevoie de vitamine si minerale ca si alte parti ale organismului pentru a se dezvolta normal, fie ca vi le luati din hrana zilnica, fie ca suplimentati cu ajutorul pastilelor, acestea ajuta la cresterea si dezvotarea danturii si mai ales de un control de rutina la un cabinet dotat si echipat cu instrumetar stomatologic de ultima generatie.

Pasta de dinti este inamicul numarul unu al cariilor si ajuta la prevenirea acestora daca este folosita corespunzator, dupa fiecare masa.

Advertisements