Tags

,

Teama de a merge la stomatolog se accentueaza mai ales atunci cand medicii va cer radiografii dentare de fiecare data cand aveti o problema. Chiar daca radiografiile produc radiatii acestea sunt cu mult mai nesemnificative decat fumatul sau statul la soare in orele nepermise. Prin urmare teama de a face la un moment dat o radiografie este nejustificata, deoarece are mult mai multe avantaje decat dezavantaje atat pentru medic cat si pentru pacient. Radiologia dentara Brasov va poate oferi informatii utile, corecte si concrete cu privire la starea dintilor dumnevoastra.

radiologie dentara brasov

De ce sunt atat de necesare radiografiile? Toata lumea se gandeste la comoditatea medicilor, nu este nicidecum asa, radiografiile dentare sunt foarte utile mai ales in cazul cariilor interdentare, fracturilor dentare, chisturilor si multe altele care nu se pot vedea cu ochiul liber. Datorita radiologiei dentare Brasov foarte multe probleme pot fi depistate din timp si tratate cu costuri mult mai mici si desigur fara complicatii.

Chiar si cele mai banale activitati de zi cu zi ne expun la radiatii, mult mai mari decat o simpla radiografie facuta o data la sase luni.

Advertisements