Tags

,

Radiatiile puternice din mijlocul verii pot face mai mult rau decat bine, de aceea daca vreti o vacanta cu intreaga familie la mare profitati de soarele de sfarsit de sezon, acela benefic ce poate avea mai multe efecte terapeutice. Sfarsitul lunii august este momentul propice si pentru a capata un bronz uniform si rezistent pentru cei ce isi doresc sa isi pigmenteze pielea natural. Cazarea in regim hotelier in Eforie este locul ideal pentru familiile cu copii ce vor sa isi petreaca o vacanta linistita, pe o plaja curate cu nisip fin si apa limpede.

cazare regim hotelier eforie

De ce sa mergeti in vacanta in Eforie? Eforie Nord este o statiune mare dar linistita, fiind locatia perfecta pentru familiile cu copii mici. Plaja este generoasa, nisipul fin, iar intrarea in apa se face foarte lin, astfel incat cei mici se pot distra si balaci in voie sub supravegherea parintilor. Alegeti cazarea in regim hotelier Eforie pentru un sejur perfect.

In statiunea Eforie Nord exista o multime de posibilitati de distractie si relaxare atat pentru cei tineri cat si pentru cei mai in varsta. Majoritatea hotelurilor dispun de piscine, locuri de joaca pentru copii, exista un teatru de vara, se pot practica diverse sporturi de apa si multe altele.

Advertisements