Tags

,

Iata ca in fiecare an ne sunt sugerate tendintele in materie de nunti, rochii de mireasa, aranjamente, culori, flori si asa mai departe, de care este foarte bine sa tinem cont, dar cea mai frumoasa si speciala nunta nu este aceea organizata ca la carte ci nunta in stil propriu. Un bar de gheata este elementul perfect pentru o nunta iesita din tipare, o nunta simpla dar in acelasi timp complexa, ideal in orice locatie si tematica, sculptat manual special pentru fiecare eveniment in parte.

bar de gheata

Ce conteaza cel mai mult la o nunta? Nu bugetul pe care il aveti ofera o nuanta frumoasa nuntii dumneavoastra ci imaginatia si creativitatea de care dati dovada, implicarea si dorinta de a iesi totul perfect. Fie ca vreti sa organizati intr-o locatie exclusivista cu meniuri de 5 stele si decoratiuni grandioase sau din contra intr-o sala mica pe care sa o decorati simplu, in stil propriu, un bar de gheata este potrivit.

Folositi-va toate resursele, alegeti cele mai frumoase si speciale decoruri, informati-va si in felul acesta veti crea o nunta unica, speciala, nonconformista, de la care toti invitatii vor pleca fericiti si multumiti.

Advertisements