Tags

,

Din motive personale sau profesionale multe persoane refuza aparatul dentar desi au nevoie foarte mare de el si prefera sa isi acopere dintii cu mana atunci cand zambesc sau sa se bucure discret fara sa se observe problema lor. Decat sa stati cu grija aceasta in fiecare zi si sa nu radeti din motivul acesta, mai bine cautati o modalitate de mijloc. Daca bracketii metalici ies prea mult in evidenta si lucrul acesta va face sa va jenati alegeti aparatul dentar ceramic, o varianta inlocuitoare excelenta a clasicului aparat dar cu mult mai multe avantaje estetice.

aparat dentar ceramic

Care sunt avantajele unui aparat dentar ceramic? Spre deosebire de restul aparatelor dentare sic el mai solid motiv pentru care toata lumea il prefera este acela ca aparatul dentar ceramic este mai putin vizibil decat un aparat dentar metalic. Chiar daca multa lume se indoieste de eficienta acestuia, din punctul acesta de vedere nu este nici o diferenta intre aparatul cu bracketi din ceramic fata de cel cu bracketi din metal.

Aspectul bracketilor ceramici este mai discret si mai estetic de aceea nu va impiedica nici cum relatiile profesionale, aspectul fizic sau cele personale.

Advertisements