Tags

,

Aparatul dentar este o necessitate, de el depind o multime de lucruri atat din punct de vedere al sanatatii cat si al esteticii. Alinierea corecta a dintilor, sanatatea gingivala, masticatia si fonatie depind de montarea unui aparat dentar. In ultimul rand si nu cel din urma este partea estetica care tot o necesitate este, decat sa zambiti cu mana la gura, sa va jenati sau sa nu va puteti exprima fericire mai bine purtati aparat dentar, care nu demult a devenit un trend. Aparatul dentar ceramic se poarta in functie de gravitatea anomaliei dentare.

aparat dentar ceramic

De la ce varsta nu se mai poate purta aparatul dentar? Nu exista o limita de varsta pentru purtarea aparatului dentar ceramic, cert este ca tratamentul orthodontic la copii se incheie mult mai repede decat la un adult, dar cu rezultate la fel de bune. Este foarte adevarat faptul ca tratamentul ortodontic la varsta adolescent este mult mai eficient si are o durata mai scurta.

Nu amanati purtarea aparatului dentar deoarece tratamentul se va complica, iar costurile probabil se vor dubla, odata cu inaintarea in varsta deplasarile osoase se realizeaza mult mai greu.

Advertisements