Tags

,

Una dintre cele mai frecvente probleme dentare este ingalbenirea dintilor, care pentru multe persoane reprezinta un dezavantaj si cauzeaza foarte mult disconfort atunci cand zambesc sau cand vorbesc. Inainte de a alege orice procedura de albire dentara trebuie sa cunoasteti cauzele ingalbenirii dintilor pentru a stii ce tratament aveti nevoie si pe ce perioada. Fie ca se intampla din cauza fumatului, a consumului de cafea, a inaintarii in varsta sau chiar congenital cel mai bun tratament de se face cu lampa de albire in cadrul unui cabinet stomatologic si nicidecum acasa, fara un sfat profesional.

lampa albire

In ce consta tratamentul de albire? In functie de cauzele care au condus la ingalbenirea dintilor si a gradului de deteriorare al acestora, medicul stomatolog recomanda tratamentul de albire potrivit. O consultatie atenta, tratarea cariilor, un detartraj si un periaj profesional pregatesc dintii pentru o albire dentara profesionala cu lampa de albire pentru cele mai bune rezultate.

Albirea dentara profesionala este recomandata de toti medicii stomatologi deoarece este rapida, fara a mai fi nevoie de alte tratamente, sigura, fiind garantata de medicul dentist deoarece se face sub observatia acestuia si are o sensibilitate scazuta.

Advertisements