Tags

,

Acum mult timp doar batranii se plangeau de dureri de spate, astazi tot mai multi tineri se vaita din cauza aceasta si descopera o multime de probleme la coloana vertebrala. Incepand cu scolarii care sunt obligati sa transporte obiecte foarte grele, pana la tinerii care lucreaza la birou si isi mentin timp indelungat capul intr-o pozitie fixa durerile de coloana se accentueaza pe zi ce trece daca nu luati masuri. Ortezele cervicale sunt indicate pentru ca sustin zona afectata, dar si gimnastica si masajul special pentru a ameliora durerile.

orteze cervicale

Cand sa mergeti la doctor? Durerea de spate este din ce in ce mai frecventa si se intalneste la 80% din populatie, iar aici sunt incluse toate categoriile de varsta. Orice durere de spate are o cauza, aceasta poate fi strict legata de coloana vertebrala sau poate fi iradiata de la nivelul organelor interne, de aceea este de preferat sa va prezentati la medic. De obicei se recomanda masaj adecvat, miscare si purtearea unor orteze cervicale, lombare sau toracale.

Pentru a stabili cauza durerii, dar si tratamentul adecvat este necesar consultul unui medic de specialitate, astfel puteti agrava situatia.

Advertisements