Tags

,

Nu v-ati gandit niciodata ca puteti face scuba diving si ca va puteti scufunda in adancuri mai ales in Romania? Acest sport este foarte des intalnit la americani sau in alte tari cu iesire la mare sau ocean, dar oare exista si in Romania? Nimeni nu isi imagina acum ceva vreme ca se pot face scufundari si la noi, la epave, in adacurile exotice, dar astazi au devenit realitate, scufundarile de agrement sunt din ce in ce mai cautate pe litoralul romanesc si toate persoanele pasionate de sporturi extreme, indragostite de mare nu rateaza nici un sezon pentru a se scufunda.

Exif_JPEG_PICTURE

Sunteti in cautare de noi activitati? Perioada de scufundari este mai mare decat sezonul estival, aceasta incepe din luna aprilie si dureaza pana in luna octombrie, deoarece temperature apei este suficent de ridicata pana toamna tarziu. Daca nu ati reusit sa aveti un concediu pana acum la mare nu este timpul pierdut, in luna septembrie va puteti bucura de ultimele zile de plaja dar si de scufundari de agreement.

Daca vreti sa aveti parte de o doza de adrenalin ape timpul iernii, multe dintre firmele care se ocupa cu scufundari organizeaza acest lucru pe unele lacuri din tara.

Advertisements